NIEUW – Monochrome Mini Tipi

Tegenwoordig zien we ze overal voorbij komen: Een tipi/wigwam voor in de kinderkamer om lekker in te spelen, relaxen of slapen. Super gaaf natuurlijk en een echte eyecatcher! Deze levensgrote wigwams laten echter nog op zich wachten aangezien deze erg arbeidsintensief zijn. Maar we hebben een veel unieker concept ontwikkeld! Geïnspireerd door deze trend hebben wij een monochrome mini tipi variant ontworpen! De speelgoed tipi is met liefde en zorgvuldigheid met de hand gemaakt. Ze zijn geschikt om “lief” mee te spelen in combinatie met bijvoorbeeld onze Peg Dolls, playmobil en andere kleine poppetjes. Is je kindje nog íets te klein om met de tipi te spelen dan zijn ze ook erg leuk als decoratie op de babykamer totdat ze groot genoeg zijn. Bijvoorbeeld op een schapje of in een poppenhuis.

Mini Tipi – Speelgoed Wigwam | Geschikt om “Lief” mee te spelen

De Mini Tipi’s zijn gemiddeld 23 cm hoog en 13 cm breed. Ze bevatten 4 houten stokjes geknoopt met een touwtje. Deze stokjes kan je er gemakkelijk uitschuiven zodat je alleen het lapje stof in de wasmachine kan stoppen mocht dit nodig zijn. We hebben alvast 3 verschillende Mini Tipi’s uitgebracht en ik kan je nu al vertellen dat er meer gaan komen!

Peg Dolls – Geen Mini Tipi zonder bewoners en accessoires

Je kent ze wel van vroeger: Peg Dolls aka Kegelpoppetjes. Wij hebben ze omgetoverd tot kleine indiaantjes zodat ze perfect passen bij de tipi! Ze komen met het hele gezin (5 indianen) de tipi bewonen. Om het plaatje compleet te maken hebben we ook kleine kussentjes gemaakt en komen er binnenkort meerdere accessoires beschikbaar die je los voor een klein prijsje kunt aanschaffen.

Ben jij nu ook super enthousiast geworden? Leuk! Ga snel naar de Mini Tipi pagina want de gaan razend snel en de levertijd kan snel oplopen!

[su_button url=”http://www.nuki-nuby.nl/product-categorie/babykamer/mini-tipi/” background=”#000000″ size=”9″ icon=”icon: hand-o-right” desc=”MINI TIPI SHOPPEN”][/su_button]

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *