Kippins

MEET KIPPINS – Zachte wilde knuffel vriendjes voor kleine dromers

Maak kennis met ons zachtste merk: Kippins. Kippins is een Australisch familiebedrijf dat baby’s naar Kippi brengt – een magische plek die alleen bestaat in de momenten vlak voor je in slaap valt. Dat is waar werelds liefste wolf de KippinTales deelt – verhalen, dromen en avonturen van de Kippins. Klinkt leuk, toch? Het is veilig om te zeggen dat wij de Kippins liefhebben. Wij houden zo veel van hen, dat duizenden baby’s Kippiny’s krijgen over de hele wereld.

En de naam? Waar de makers leven betekent ‘kip’ slaap. Dus hebben ze de kleine jongens de Kip-pins genoemd. Zo leuk. Het gehele assortiment is milieuvriendelijk en gemaakt van de zuiverste organische katoenen en op water gebaseerde inkten. Zo heeft het minimale impact op onze planeet (omdat Moeder Natuur ontzettend cool is).

Kippins’ Kiplet rammelaar – Perfect voor de bewegers en de schudders

Elke Kiplet rammelaar is speciaal ontworpen voor baby’s die bewegen. De baby zal ervan houden om ze te schudden en een zacht ratelend geluid te horen. om eens lekker te bijten op een bijtring die 100% natuurlijk en milieuvriendelijk is.

100% biologisch katoen, bedrukt met op water gebaseerde inkten en gevuld met 100% biologisch katoen. Zij zijn zacht op de huid en planeetvriendelijk.

 

       

Kippins’ knuffel dekentje – Perfect om de oogjes te stimuleren

Het is nacht in Kippi en er gebeuren magische dingen. Het licht in de reusachtige Kippi-maan is ingeschakeld en de Kippins veranderen van kleur onder het heldere maanlicht! Ze dansen, zingen en vangen sterren (evenals enkele slapers!)

Shop je favoriete stijl in deze subtiele kleuren en onze fel gevoelige zachte organische katoenen.

Baby’s houden van dit hoge contrast en eenvoudige patronen – perfect om de oogjes te stimuleren!

 

   

 

Wikkeldeken – Muzikale wikkel- en slaapdekentjes

Deze luxe, van 100% organische katoenen, muzikale wikkel- en slaapdekentjes hebben illustraties van Kippi (waar de Kippins leven) en scènes uit de KippinTales. Ze zijn perfect om je kleintje in te wikkelen, als een lichtgewicht slaapdekentje, of om gewoon neer te leggen in de kinderkamer op het bedje.

Met een royale afmeting van 120 x 120 cm, kun je deze elke dag gebruiken en ze worden zachter naarmate je ze vaker wast.

 

    

 

Ben jij nu ook super enthousiast geworden? Leuk! Ga snel naar de pagina want ze gaan razend snel.

http://www.nuki-nuby.nl/product-categorie/merken/kippins/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *