Als je op kraamvisite gaat wil je graag een persoonlijk, stijlvol en uniek cadeau meenemen voor de baby én de jonge mama. Maar toch eindig je vaak in de Prénatal, of kom je uit op een cadeaubon omdat je niets leuks wist te vinden. De Baby Giftbox van Nuki-Nuby voldoet aan al je wensen en doet daar nog een schepje bovenop!

Wat is de Baby Giftbox?

De Baby Giftbox is een kant en klare cadeaudoos vol samengestelde persoonlijke baby en mama artikelen om te geven als kraamcadeau. Een verwenpakket voor zowel jongens als meisjes in de hippe monochrome zwart-wit stijl. Een verrassing om te geven én om te krijgen want niet alle goodies worden verklapt.

  • 6 cadeaus
  • t.w.v. €60,-
  • Unisex
  • Monochrome / Trendy zwart-wit
  • Leuk verpakt
  • Persoonlijke kaart
  • Gepersonaliseerde cadeaus

Waarom is dit pakket anders dan de rest?

Wat de Baby Giftbox onderscheid van alle andere babydozen én kraampakketten is het feit dat je een aantal cadeautjes kunt laten personaliseren, het pakket deels zelf kunt samenstellen én de inhoud deels een verrassing is. Ga je op kraamvisite dan heb je waarschijnlijk een geboortekaartje gehad weet je de geboortegegevens van de baby. Nuki-Nuby gebruikt de naam en geboortegegevens voor bijvoorbeeld een t-shirtje met “Hi there, I’m Daan” of een spaarpotje van hout met op ieder vlak geboortegegevens van de baby. Zo wordt je kraamcadeau wel heel erg leuk, persoonlijk én uniek!

Hoe jij de Baby Giftbox ook samenstelt, alle artikelen worden leuk ingepakt met zwart/wit neutrale en feestelijk inpakpapier met extra’s. Jij weet in ieder geval zeker dat jouw cadeau een echte verrassing is! Je kunt zelfs een persoonlijke tekst doorgeven dat met de hand wordt geschreven op het kaartje.

Shop de Baby Giftbox hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *