Gebruiksaanwijzing Geboortebord ⋆ Nuki-Nuby ☾ Baby | Kids | Lifestyle

Gebruiksaanwijzing Geboortebord

Gebruiksaanwijzing Geboortebord

Hoera! Er is een kleintje geboren en dit mag de hele buurt weten. Onze geboorteborden zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Maar soms kan dit nog een beste klus zijn met plakstrips i.p.v. zuignappen door verschillende omstandigheden. Lees hieronder de gebruiksaanwijzing. Heb je aan de hand hiervan nog vragen? Neem dan contact op.

1
2
3
1

Ieder bord bord geleverd met een snijlijn in het midden én een strook aan beide zijkanten. Deze kan je “knikken” om te buigen voor bevestiging op het raam.

2

Heb je gekozen voor zuignappen? Controleer deze af en toe bij harde wind of veel regel. Maak je raam eerst stof en vetvrij alvorens het bord op te plakken.

3

Zuignappen worden apart van het geboortebord geleverd zodat deze in de doos het bord niet beschadigen. Je ontvangt 4 zuignappen die je eenvoudig kunt plaatsen door het bord. Draai je zuignappen goed aan.

Hoe kan ik het geboortebord bevestigen met plakstrips?

Het basic geboortebord wordt standaard geleverd met plakstrips waarmee je het bord op het raam kunt plakken. Het bord wordt in één geheel geleverd met in het midden een snede om het bord te kunnen “knikken”. Controleer je bord direct bij ontvangst.

Voordat je het bord op het raam plakt moet het raam vet- en stofvrij gemaakt worden. Het bord moet op een vlak raam geplakt worden, niet op bijvoorbeeld glas en lood. Niet plakken op enkelzijdig glas!

Wat is de levertijd?

De levertijd van een geboortebord is 5/6 werkdagen. Deze wordt verzonden met PostNL. Spoedlevering is niet mogelijk. De levertijd is een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Heb je zuignappen besteld? Dan ontvang je deze in een apart doosje van het bord zodat het bord niet beschadigd kan worden tijdens het vervoeren.

Is het bord wel waterproof?

De prints op de geboorteborden zijn UV- en waterbestendig. Het bord kan dus lang blijven hangen en is tegen iedere regenbui beschermd. Het bord zelf is gemaakt van stevig 4 mm reboard.

Hoelang mag het bord hangen?

Het bord mag maar maximaal twee maanden hangen i.v.m. de lijmlaag die hard wordt bij een koude temperatuur. Hoe langer het bord hangt, hoe moeilijker verwijderbaar. Heb je gekozen voor zuignappen? Dan kan het bord zo lang blijven hangen als je wilt. Controleer tussentijds of ze nog goed vastzitten.

Ik krijg het bord met plakstrips moeilijk van mijn raam af, hoe kan dit?

Het is belangrijk om het raam vóór het plakken stof en vetvrij te maken. Omdat het bord waarschijnlijk een aantal weken op het raam hangt, kan het voor komen dat het bord moeilijk verwijderbaar is. Probeer met een bot broodmes tussen het raam en de plakstrip te wrikken.

De plakstrips hebben een lijmlaag op mijn raam achtergelaten, hoe verwijder ik dit?

Mocht er een lijm/plaklaag achter blijven op het raam dan kan je deze eenvoudig verwijderen met stickerverwijderaar of wasbenzine. Je voorkomt dit door het raam eerst vet- en stofvrij te maken.

Hang je je bord in de winter op? Dan kan de lijmlaag heel hard worden. Maak deze lijm eerst warm met een föhn zodat je deze met een mesje of verfkrabber kan verwijderen.

De waardering van www.nuki-nuby.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 179 reviews.