Paola Reina is gevestigd in Spanje en maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken.

Paola Reina maakt verschillende maten poppen, maar wij vinden de babypopjes Los Gordi is echt helemaal geweldig! De prachtige poppen zijn 34 cm groot en ieder popje heeft een vrolijke blik. Het haar is met de hand gestyled, hun gelaatstrekken zijn met de hand beschilderd en hun ogen zijn gemaakt van hard plastic met reliëf, waardoor ze een levensechte uitdrukking krijgen. Alle stoffen en materialen die worden gebruikt voor de productie van Paola Reina poppen voldoen aan Europese normen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid.

Eén ding is zeker, alle kinderen vinden het heerlijk om met deze vanille-ruikende prachtige poppen te spelen. Ze zijn enorm populair en wij hebben 4 musthaves accessoires voor je op een rijtje gezet.

De Paola Reina Gordi poppen

Hebben jullie nog geen popje thuis en vind je ze net zo geweldig?

 

1.) Betaalbare kleertjes

We zien de mooiste jurkjes, broekjes en pakjes voorbij komen bij de webshops die deze poppen aanbieden. Maar allemaal zijn ze best wel prijzig. Zo kan je voor een jurkje al snel meer dan 20 euro kwijt zijn, en misschien wil je ook nog een kapje of tweede kledingsetje? Heb je wat minder budget te besteden voor poppenkleding maar wil je wel de duurzame kleurtjes en designs? Wij (Nuki-Nuby) bieden een betaalbaar alternatief met onze eigen collectie handgemaakte poppenkleding en accessoires.

 

2.) Goed gemutst – Bonnet

De één vind het maar truttig en de ander is helemaal lyrisch van gehaakte patroontjes. Helemaal hip en happening en terug van weggeweest: de Bonnet voor de pop. Wij hebben 5 verschillende kleurtjes online geplaatst zodat het bij ieder setje kleertjes past. Het mutsje is met de hand gehaakt en bevat twee touwtjes om hem bij het nekje te knopen.

 

3.) Slofjes

Met de hand gehaakte slofjes. Ook verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, matcht bij de bonnet!

 

4.) Doe-het-zelf kledingrekje

Toevallig hebben wij zelf een kledingrekje voor de kleertjes van de Paola Reina Gordi poppen van hout gemaakt. Een ritje naar de gamma, een paar houten stokjes en zagen maar! Je kunt ze ook gewoon van AlieExpress halen voor een paar euro: hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *